Stora Coop

I Finspångs mest välsorterade livsmedelsbutik hittar du allt du behöver. Veckohandla, gör inköp för kvällen eller komplettera med det där lilla goda. Varmt välkommen!

Jem & Fix

Jem & Fix har ett brett utbud av byggmaterial, verktyg, hushållsartiklar, leksaker och trädgårdsprodukter. Allt till ”äkta lågpris”. Kort sagt en guldgruva för dig som gillar livet och har ett hem att ta hand om.

Jysk

Jysk är ”experts in sleeping” och har ett stort utbud av bäddutrustningar. Dessutom erbjuder de det mesta för hemmet som heminredning, möbler, trädgårdsmöbler och mycket annat.

Kronans apotek

Även om kärnverksamheten är receptbelagda läkemedel erbjuder Kronans Apotek också ett brett sortiment av hälsovårdsprodukter. Kronan ser dig i helhetsperspektiv med både yttre och inre hälsa och välbefinnande i tanken.

Sportringen

Har du inte kollat in klädbutiken Family House än så bör du göra det nu. Här hittar du kläder och skor till hela familjen från varumärken som Converse, Vero Moda, Blend med mera. Allt till riktigt bra priser.

Royal

Royal

Royal är klädbutiken för både honom och henne i alla åldrar med alla sorters plånböcker. I butiken hittar du exklusiva märken som Oscar Jacobson, Dahlin och Boomerang, men också mer prisvänliga märken som Blend och Park Lane.

Edqvists blommor

Edqvists blommor är blomsterhandeln för alla tillfällen och människor. Butiken erbjuder allt från vardagsblommor till lyxiga festarrangemang, begravningsarrangemang och ett utbud av fina presentartiklar. Edqvists blommor är en del av Interflora.

OPEN Car Wash

Viberga strävar efter att vara en plats där du kan uträtta alla ärenden. Därför ligger utmärkta OPEN Car Wash på vår parkering. Tvätta ditt fordon miljövänligt från 30 SEK på en fräsch och komplett tvättanläggning i samband med att du handlar. Smart, eller hur?

Coop Café

På Coop Café kan du ta en fika med en härlig macka, en färsk bulle eller varför inte en bakelse? Bröd och bakverken levereras från Coop Finspångs eget bageri.

Gosias Hårateljé

Oavsett om du söker en helt ny look, vill färga håret eller bara klippa topparna är Gosias Hårateljé rätt salong för dig. Gosia erbjuder både herr- och damfrisör och har både drop in-service och tidsbeställning. Ta en paus från inköpen, sjunk ner en stund i frisörstolen och njut.

Alex Städservice

Alex Städservice erbjuder komplett städservice till företag och privatpersoner. Vi har över 20 år erfarenhet i branchen. Hos oss är du som kund alltid i fokus och det är dina behov vi tar hänsyn till. Vi erbjuder bland annat flytthjälp, flyttstädning, byggstädning, trädgårdsarbete och snöskottning, hemstädning och fönsterputs samt kontorsstädning för våra företagskunder.

Fråga oss – vi fixar det du behöver.

Alex Städservice

Hos Alex Skomakeri kan du få bland annat få lagat dina skor, fixat nya nycklar eller få sytt upp kostymen. Vi har även ett stort sortiment inom väskor, plånböcker och läsglasögon samt annat smått och gott. Välkommen in till oss!

Edqvist Trädgård

Här kan du handla trädgårdsinredning, sommarplantor, perenner, kryddor, buskar och träd. Allt du kan tänkas behöva till din trädgård, vi erbjuder kvalitetsprodukter med miljötänk!

Vi har nu stängt för säsongen men planerar en julmarknad 9 december. Varmt välkommen!

AniCura Djurkliniken Finspång

Här jobbar ett litet skickligt team som alltid håller sig uppdaterade med utvecklingen inom djursjukvården. Du och ditt djur lär snabbt känna personalen vilket ger trygghet när den behövs som bäst. Kliniken har också nära samarbete med AniCura Norsholms Djursjukhus i de fall större vårdresurser krävs.

Tholmarks Uthyrning AB

På Tholmarks hittar du allt för bygget. Oavsett om du är privatperson eller representerar ett företag kan du hyra allt från bygg- och anläggningsmaskiner till liftar och ställningar. Skulle du hellre köpa produkten så ombesörjer givetvis Tholmarks det också.

Elbutiken Finspång

Elbutik Finspång erbjuder högkvalitativa elprodukter och förstklassig service! Vår ambition är att överträffa samtliga kunders behov.

Novasis

Novasis verkar för att du med funktionsnedsättning ska kunna leva livet fullt ut. Här får du en person som är ansvarig för allt som rör din assistans. Hos Novasis är du alltid unik, aldrig en i mängden. Din trygghet kommer alltid i första rummet.

Novasis hittas numera på Leverstorpsvägen 1.

Östgöta Fastighetsmäklare

Är du i färd med att köpa eller sälja ditt hem? Östgöta fastighetsmäklare erbjuder kunniga fastighetsmäklare och hjälper dig hela vägen från tanke till kontrakt.

Viberga Restaurang

Restaurangen för dig som gillar vällagad husmanskost. Varje vardag kan du välja mellan två olika dagens rätt. Dessutom finns många fler härliga rätter att välja mellan.